Pčelarstvo kao hobi

1.232,00 рсд

In Stock
Author:Sebastijan Špivok
Pčelarstvo kao hobi- autor Sebastijan Špivok

Knjiga PČELARSTVO kao hobi je izvanredan vodič za pčelare, sadrži mnogo korisnih saveta i uputstava za uspešno bavljenje pčelarstvom.

Šta je sve potrebno za kvalitetan med? Dobra ispaša pčela? Redovna selidba košnica? Iskusan pčelar? Pravilna zimska ishrana? Pronađite odgovore uovoj knjizi koja je slikovita- kolorne slike. Pčelarstvo, kao sve masovnija grana poljoprivrede koju podstiče država, može biti unosno, ali samo ako pčelar početnik poštuje nekoliko pravila te profesije.

Jedinstveni put do sopstvenog pčelinjeg društva. Postanite pčelar- od nabavke i gajenja do dobijanje meda. Upustite se u avanturu pčelarskih društva i otkrijte uzbudljivu biologiju ovih insekata. Naučite sve važne korake u pčelinjoj godini i već u narednoj sezoni dođite do svog meda.

Postanite pčelar – Pčelarstvo kao hobi može biti zabava i izvor dodatnih prihoda. Pčelarenje je plemenito i isplativo zanimanje, ko počne njime da se bavi neće moći da ga ostavi.

Sadržaj knjige :

– Pčelinje društvo

– Kako postati pčelar

– Pčelarenje tokom godine

– Med i vosak

– Zdrave pčele

– Preporučena literatura

„Jedna pčela napravi oko 40 letova i poseti oko 4000 cvetova u toku jednog dana. Jaka i zdrava pčelinja zajednica u toku jednog dana može oprašiti do 3 000 000 cvetova“.

Broj strana: 96
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 21 cm, ilustrovano
Godina izdanja: 2018

Preveo: Slobodan Damnjanović

ISBN: 978-86-7157-800-4