Riznica najboljih kolača

550,00 рсд

In Stock
Author:Milena MargetićSvjetlana StanisavljevićVioleta Margetić
Šifra proizvoda: mil264 Kategorije: , Oznake: , , ,

Riznica najboljih kolača

Kolači godine

Obradujte svoje najdraže  sa najboljim tradicionalnim receptima kolača koji uspevaju.

Bajadera torta, Bakine crne kocke, Mrki vragolani, Reform torta, Poljubci od belanaca, Čupave kifle,Štrudla sa orasima, različiti oblici peciva,ukrašavanje kolača…

Autor o delu:
Moja ljubav prema kuhinji verovatno je počela mojim motanjem oko mame i željom da joj pomognem. Tu je uvek bilo toplo, prepuno mirisa, a najviše me oduševljavao miris domaćeg hleba koji se osetio po celoj kući. Kako sam rasla, moja ljubav je krenula u smeru KOLAČA.
U početku sam ih sa puno žara i ponosa ispisivala u jednu `posebnu` beležnicu, ali sam vremenom napunila 3 rokovnika i još i danas kada probam neki novi fini kolač kod prijateljica prvo pitanje mi je: `Imaš li recept?`Nisam od onih osoba koje ljubomorno čuvaju recepte samo za sebe, već ih rado delim sa drugim sladokuscima.
Ideja o ovoj knjizi nekako se rodila spontano i više u šali pri jednom razgovoru sa Violetom i Svjetlanom ali, kada vam jednom `buba` uđe u uho, ni snovi vam ne daju mira. Dogovorile smo se da izdvojimo naše najbolje recepte, pažljivo ispišemo uputstva za rad i stavimo ih u `Riznicu najboljih kolača`
Dok ćete listati ovu knjigu i probavati svoje kulinarske sposobnosti jedino što Vam treba je dobra volja, malo strpljenja i prijatelji ili prijateljice koje ćete ugodno iznenaditi uz kafu ili čašu piva. I verujte pohvale neće izostati, a nama će to biti najveće zadovoljstvo.
Puno slatkih trenutaka žele Vam: Svjetlana Stanisavljević, Violeta Margetić i Milena Margetić

Broj strana:160

Povez: Tvrdi; ilustrovano

Pismo: Latinica

Godina izdanja: 2004

ISBN: 86-85121-03-5

Izdavač: Poljoprivredni list

Fotografije:Milena Margetić; Violeta Margetić