Gramatika savremenog nemačkog jezika

968,00 рсд

In Stock
Author:Nada Arsenijević
Šifra proizvoda: mil155 Kategorije: , Oznake: , , ,
Gramatika savremenog nemačkog jezika- autor prof Nada Arsenijević

Nemački jezik (deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike.To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije… Nemački je infleksijski jezik – što znači da se odnosi među rečeničkim elementima iskazuju promenom reči, odnosno dodavanjem nastavaka (nastavci za padež, nastavci za broj, nastavci za vreme za glagole …). Kakve god planove imali za budućnost, poznavanjem nemačkog jezika otvorićete sebi neograničene mogućnosti. Učiti nemački znači steći veštine kojima možete poboljšati profesionalni i privatni kvalitet života.

Gramatika savremenog nemačkog jezika-Jasan i primenjiv priručnik za učenike nemačkog jezika dopunjen novim nemačkim pravopisom.

Jednostavno napisana sa primerima i tabelama Gramatika nemačkog jezika namenjena je svima onima koji uče i žele da pravilno koriste nemački jezik

Pregledna, koncizna i moderna, Gramatika nemačkog jezika nudi vam prikaz gramatičkih normi nemačkog jezika kao i opsežan spisak nepravilnih glagola. Namenjena je početnicima, kao i svima onima koji uče i koriste nemački jezik od početnog do višeg nivoa. Sva pravila pojašnjena su primerima izloženim u praktičnim tabelama, a oblasti su jednostavno i logično podeljene tako da olakšavaju učenje i razumevanje pravila.

ISBN: 978-86-7157-360-3
Godina izdanja: 2021
Format: 24 cm
Broj strana: 216
Povez: Broš
Pismo: Latinica