Kako probuditi genija u sebi

847,00 рсд

In Stock
Author:Kristijan D.Larson
Šifra proizvoda: mil300 Kategorije: , Oznake: , ,

Kako probuditi genija u sebi -Kristijan D. Larson

Otkrijte neograničeni potencijal svoga uma

Naučna zajednica u prošlosti nije verovala da je moguće povećati nečiji urođeni talenat ili sposobnost, te se podrazumevalo da budemo zadovoljni onim sa čim smo se rodili.

U to više ne verujemo. Savremeni eksperimenti su dokazali da se um i mozak mogu razvijati. Ova knjiga se bavi buđenjem neograničenih mogućnosti uma – onim što Larson naziva “Maestro genijalnosti uma.”

UVODNA REČ MIČELA ANDERHILA

Dubinu razumevanja Kristijana Larsona na polju razvoja ljudskih potencijala najjasnije opisuje njegova metafora koja se odnosi na interakciju um – mozak. Um je poput pijaniste, obiluje kreativnom energijom, lepotom i potrebom za izražavanjem, dok je mozak poput klavira, instrument na kome se treba izraziti. Ovim poređenjem jasno se nameće da na kvalitet muzike presudno utiče kvalitet pijaniste ili samog klavira. Iz tog razloga je bitno da oboje u radu koriste pun potencijal. Prva polovina knjige se bavi buđenjem neograničenih mogućnosti uma – ono što Larson naziva „Maestro genijalnosti u vama“. Druga polovina je posvećena metodi razvoja mozga – kanalu uma koji vodi ka spoljašnjem svetu. Pažljivo pročitajte i uradite zadatke. Nisu teški. Naprotiv, divni su, svaki obojen delićem Larsonove magije i njegovog poštovanja neverovatnog potencijala svakog pojedinca.

O autoru:

Kristijan D. Larson (1874 – 1954) bio je američki vođa, začetnik i učitelj pokreta Nove misli, kao i autor metafizičkih i knjiga koje su promovisale ovaj pokret. Horejšio Dreser ga smatra zaslužnim za osnivanje Nove misli, a njegovi spisi uticali su na ugledne autore, računajući i Ernesta Holmsa, osnivača religijske nauke.

Broj strana: 196

Povez: Broš

Format: 21cm

Pismo: Latinica

ISBN: 9788671579179