Abeceda Rezidbe

1.584,00 рсд

In Stock
Author:Deni ReturnarŽan Iv Prat
Šifra proizvoda: mil01 Kategorije: , , Oznake: , ,

Abeceda rezidbe – Neophodan priručnik za sve amatere, vešte baštovane ili početnike.

I drveće i žbunje zahtevaju redovnu rezidbu: tako će biti snažniji, bolje će cvetati i obilnije stvarati plodove.

Pristupačna svima, zahvaljujući jednostavnom jeziku i stilu, kao i praktičnom sadržaju, Abeceda rezidbe vodi vas, korak po korak, prilikom rezidbe drveća i žbunja u vašoj bašti. Ovaj priručnik korisno dopunjuju i mnogobrojni specifični saveti.

Zahvaljujući jednostavnom jeziku i abecednom redu, ova knjiga vodi vas, korak po korak pri rezidbi drveća i grmlja u vašem vrtu. Tako ćete za svaku vrstu pronaći pravilne postupke i najbolje vreme za rezidbu. Mnogobrojni specifični saveti korisno popunjavaju ovaj priručnik,  kako da ograničite razvoj nekog stabla u malom vrtu, kako da održavate ogradu, kako da obrezujete bez opasnosti ili kako da podmladite staro stablo i dr. Voćke stablašice i grmovite voćke izmešane su sa ukrasnim drvećem i ukrasnim grmovima. Različite su vrste poredjane abecednim redom, prema njihovom  imenu, kako bismo vam omogućili da ih brzo pronađete.

Prikazali smo onu vrstu orezivanja koju ćete najlakše ostvariti da bismo vam zagarantovali uspeh, a niz prekrasnih ilustracija pomoći će vam kako bi vam olakšali radnje korak po korak.

Broj strana: 240
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 24 cm
Godina izdanja: 2019
ISBN: 9788671578264